Panoul frontal / ușa cuptorului devine fierbinte

Ultima actualizare 07.12.2019 18:57

Căldura generată în cuptor se distribuie către toate piesele aparatului, care include piese care sunt în mod regulat atinse în timpul utilizării zilnice. Este un fenomen natural. Temperatura se simte diferit în funcție de material. De exemplu, sticla și metalul se simt mai fierbinți la atingere decât plasticul.

De asemenea, panoul frontal se încălzește la fiecare deschide a ușii, deoarece căldura din cuptor crește temperatura panoului.

Rețineți că temperatura crește în timp. Cu alte cuvinte, cu cât cuptorul funcționează mai mult, cu atât mai fierbinți devin piesele aparatului.

Din motive de siguranță, copiii nu trebuie să stea prea aproape de cuptor / plită atunci când acesta este folosit. Consultați manualul utilizatorului.

Temperatura panoului frontal poate fi cu 60 °C mai ridicată decât temperatura camerei. De exemplu, cu o temperatură în cameră de 20 °C, panoul se poate înfierbânta până la 80 °C.

În cazul panoului de sticlă al cuptorului, temperatura poate fi cu 65 °C mai ridicată decât temperatura camerei. De exemplu, cu o temperatură în cameră de 20 °C, panoul de sticlă se poate înfierbânta până la 85 °C.

În cazuri extreme, contactați Centrul de service autorizat.

Solicita asistenta service
Solicita asistenta service

Ai o problema cu aparatul tau electrocasnic pe care nu o poti rezolva singur(a)? Contacteaza Call Center-ul si solicita o interventie service.