Durata spălării se modifică pe afișaj

Ultima actualizare 28.11.2019 10:18

Mașina de spălat rufe calculează durata în funcție de încărcătură și tipul de rufe și afișează durata estimată corespunzătoare. Durata spălării indicată de afișaj poate fi redusă sau crescută pentru a obține cel mai bun rezultat la spălare cu cel mai mic consum de energie.

  • Funcția „Economie timp” este folosită pentru a reduce durata spălării. Pentru informații detaliate, consultați manualul utilizatorului.
  • O încărcătură dezechilibrată va extinde durata programului. Acest lucru este normal pentru mașinile de spălat rufe
  • Modificarea tipului de rufe poate afecta durata spălării.
  • Creșterea graduală a duratei programului reduce consumul de energie. Faza îmbunătățită de încălzire economisește energie, în timp ce durata mai mare asigură aceleași rezultate la spălare (în special pentru rufele cu nivel normal de murdărie).
  • Dacă mașina de spălat rufe are un senzor de greutate, este important să porniți mai întâi mașina și după aceea să alegeți un program, înainte de a încărca rufele în mașină. În acest caz, senzorul de greutate va funcționa corect.

 

Solicita asistenta service
Solicita asistenta service

Ai o problema cu aparatul tau electrocasnic pe care nu o poti rezolva singur(a)? Contacteaza Call Center-ul si solicita o interventie service.