Garnitura de pe ușa mașinii de spălat rufe este deteriorată

Ultima actualizare 09.12.2019 14:02

Problemă: 

  • Garnitura de pe ușa mașinii de spălat rufe este liberă, deteriorată sau deformată 

Se aplică la: 

  • Mașini de spălat cu încărcare frontală (integrate și independente) 

Rezolvare: 

1. Contactați un Centru de service autorizat  Dacă garnitura ușii este liberă, deteriorată sau deformată, vă recomandăm să solicitați o vizită a unui tehnician de service pentru a înlocui garnitura.  

Cauză 

1. Deteriorarea garniturii ușii mașinii de spălat rufe este cauzată de obicei de supraîncărcarea mașinii sau de prinderea rufelor între garnitură și panoul ușii la pornirea unui ciclu de spălare.  
2. Spălarea țesăturilor care sunt foarte murdare cu ulei, grăsime sau alte substanțe unsuroase poate deteriora piesele din cauciuc ale mașinii de spălat rufe. Prespălați manual astfel de țesături înainte de a le încărca în mașina de spălat rufe.  

 NOTĂ: În funcție de problemă este posibil să plătiți intervenția tehnicianului de service, chiar și în perioada de garanție.    
Avertisment: Nu recomandăm utilizarea produsului până la remedierea completă a problemei. Scoateți produsul din priză și nu-l cuplați până când nu sunteți sigur că este în regulă s-o faceți.


Solicita asistenta service
Solicita asistenta service

Ai o problema cu aparatul tau electrocasnic pe care nu o poti rezolva singur(a)? Contacteaza Call Center-ul si solicita o interventie service.