Garnitura de pe ușa mașinii de spălat rufe este deteriorată

Ultima actualizare 29.08.2022 09:17

Problemă

  • Garnitura de pe ușa mașinii de spălat rufe este liberă, deteriorată sau deformată

Produs

  • Mașini de spălat cu încărcare frontală (integrate și independente)

Soluţie

1. Contactați un Centru de service autorizat  Dacă garnitura ușii este liberă, deteriorată sau deformată, vă recomandăm să solicitați o vizită a unui tehnician de service pentru a înlocui garnitura.  

NOTĂ: În funcție de problemă este posibil să plătiți intervenția tehnicianului de service, chiar și în perioada de garanție.    
Avertisment: Nu recomandăm utilizarea produsului până la remedierea completă a problemei. Scoateți produsul din priză și nu-l cuplați până când nu sunteți sigur că este în regulă s-o faceți.

Cauză

  • Deteriorarea garniturii ușii mașinii de spălat rufe este cauzată de obicei de supraîncărcarea mașinii sau de prinderea rufelor între garnitură și panoul ușii la pornirea unui ciclu de spălare.

  • Spălarea țesăturilor care sunt foarte murdare cu ulei, grăsime sau alte substanțe unsuroase poate deteriora piesele din cauciuc ale mașinii de spălat rufe. Prespălați manual astfel de țesături înainte de a le încărca în mașina de spălat rufe.
Solicita asistenta service
Solicita asistenta service

Ai o problema cu aparatul tau electrocasnic pe care nu o poti rezolva singur(a)? Contacteaza Call Center-ul si solicita o interventie service.