FA-TI VIATA MAI USOARA. DIN 1916.

O SOLUTIE PENTRU SIMPLITATE

Pasiunea noastra este de a oferi solutii practice si eficiente care sunt usor de folosit. Combinam designul si calitatea italiana in tot ceea ce facem.

ISTORIA NOASTRA

In anul 1916, tanarul intreprinzator Antonio Zanussi a inceput sa creeze cuptoare in nord-estul Italiei, dezvoltand in scurt timp o gama de produse ingenioase. Zanussi a avut de atunci un rol de inovator in domeniul aparatelor electrocasnice. Cu inovatii cum ar fi primul aragaz cu gaz si primul frigider cu decongelare automata. Designul italian inteligent sta la baza succesului nostru de azi, la fel ca in urma cu 100 de ani.

TOTUL ESTE MAI USOR

In ultimii 100 de ani, am avut mai multe idei inteligente, toate despre un singur lucru: crearea de produse care sa iti faca viata mai usoara. Am simplificat spalarea unor cantitati mari de rufe cu masinile de spalat rufe cu capacitate XXL, iar in bucatarie, am creat cuptoare care sa te scuteasca de treburile murdare, curatandu-se singure. Suntem un furnizor de solutii pentru o viata mai usoara, astfel ca tu sa ai mai mult timp pentru prieteni si familie.

DESIGN SI INOVATIE

O combinatie perfecta de tehnica si design se asigura ca Zanussi dezvolta aparate care sunt cu mult inaintea vremurilor. Incercam sa iti simplificam viata printr-o gama diversa de categorii, inclusiv frigidere, aragaze, cuptoare, hote si plite, masini de spalat rufe si uscatoare.

EVOLUTIA PRODUSELOR NOASTRE

S-au intamplat multe in ultimii 100 de ani. Exploreaza modul in care au evoluat produsele noastre pentru a-ti simplifica viata.

DE LA ORE, LA SECUNDE

Plitele noastre au devenit din ce in ce mai rapide de-a lungul anilor. Mai intai, am lansat cuptorul cu gaz in 1916. Acesta era mai rapid decat taiatul lemnelor si insemna posibilitatea de a-ti face un ceai apasand pe un buton. Mergem rapid inainte spre anul 2000, cand am lansat plita noastra cu inductie. Mai rapida, mai sigura si mai eficienta energetic, aceasta a facut din asteptatul indelungat dupa fierberea apei un lucru de domeniul trecutului.

DE LA FLACARA, LA ABUR

Simplificarea gatitului la cuptor a fost mereu preocuparea principala a Zanussi. In 1916, insusi Antonio Zanussi a creat primul cuptor din otel care sa asigure rezultate mai bune decat flacara deschisa. In prezent, un cuptor Zanussi iti poate transforma bucataria intr-o brutarie. Cuptoarele noastre Direct Steam asigura crusta perfecta prin adaugarea a putin abur, iar atunci cand ai terminat de gatit, se curata singure, prin atingerea unui buton. Nimic mai simplu!

DE LA BLOCURI DE GHEATA, LA COMBINE FRIGORIFICE

Cu multi ani in urma, pentru a pastra mancarea proaspata, erau necesare o pivnita si cateva blocuri mari de gheata. Abia in anii 1950, frigiderul electric a devenit o solutie practica pentru depozitarea alimentelor. Acum, avem la dispozitie TwinTech, crème de la crème in ceea ce priveste depozitarea alimentelor proaspete. Avand un flux de aer separat pentru frigider si congelator, alimentele tale raman proaspete si gustoase pentru mai mult timp.

DE LA SPALATUL DE MANA, LA 10 KG DE RUFE SIMULTAN

Spalatul rufelor s-a schimbat major in ultimii 100 de ani. Pe vremuri, era aproape un serviciu in sine. Spalare, frecare, spalare, frecare, intindere la uscare, asteptare, gata. Astazi, insa, LINDO300 poate spala deodata toate echipamentele unei echipe de fotbal. Adica 10 kg de rufe spalate prin apasarea unui buton. Aceasta inseamna mai putin timp petrecut cu spalatul rufelor si mai mult timp pentru distractie. Nimic mai simplu!