FĂ-ȚI VIAȚA MAI UŞOARĂ. DIN 1916.

O SOLUȚIE PENTRU SIMPLITATE

Pasiunea noastră este de a oferi soluții practice și eficiente care sunt ușor de folosit. Combinăm designul și calitatea italiană în tot ceea ce facem.

ISTORIA NOASTRĂ

În anul 1916, tânărul întreprinzător Antonio Zanussi a început să creeze cuptoare în nord-estul Italiei, dezvoltând în scurt timp o gamă de produse ingenioase. Zanussi a avut de atunci un rol de inovator în domeniul aparatelor electrocasnice. Cu inovații cum ar fi primul aragaz cu gaz și primul frigider cu decongelare automată. Designul italian inteligent stă la baza succesului nostru de azi, la fel ca în urmă cu 100 de ani.

TOTUL ESTE MAI UŞOR

În ultimii 100 de ani, am avut mai multe idei inteligente, toate despre un singur lucru: crearea de produse care să îţi facă viața mai uşoară. Am simplificat spălarea unor cantități mari de rufe cu mașinile de spălat rufe cu capacitate XXL, iar în bucătărie, am creat cuptoare care să te scutească de treburile murdare, curățându-se singure. Suntem un furnizor de soluții pentru o viață mai uşoară, astfel ca tu să ai mai mult timp pentru prieteni și familie.

DESIGN ȘI INOVAȚIE

O combinație perfectă de tehnică și design se asigură că Zanussi dezvoltă aparate care sunt cu mult înaintea vremurilor. Încercăm să îţi simplificăm viața printr-o gamă diversă de categorii, inclusiv frigidere, aragaze, cuptoare, hote și plite, mașini de spălat rufe și uscătoare.

EVOLUȚIA PRODUSELOR NOASTRE

S-au întâmplat multe în ultimii 100 de ani. Explorează modul în care au evoluat produsele noastre pentru a-ţi simplifica viața.

DE LA ORE, LA SECUNDE

Plitele noastre au devenit din ce în ce mai rapide de-a lungul anilor. Mai întâi, am lansat cuptorul cu gaz în 1916. Acesta era mai rapid decât tăiatul lemnelor și însemna posibilitatea de a-ţi face un ceai apăsând pe un buton. Mergem rapid înainte spre anul 2000, când am lansat plita noastră cu inducție. Mai rapidă, mai sigură și mai eficientă energetic, aceasta a făcut din așteptatul îndelungat după fierberea apei un lucru de domeniul trecutului.

VIZUALIZEAZĂ PLITELE

DE LA FLACĂRĂ, LA ABUR

Simplificarea gătitului la cuptor a fost mereu preocuparea principală a Zanussi. În 1916, însuși Antonio Zanussi a creat primul cuptor din oțel care să asigure rezultate mai bune decât flacăra deschisă. În prezent, un cuptor Zanussi îţi poate transforma bucătăria într-o brutărie. Cuptoarele noastre Direct Steam asigură crusta perfectă prin adăugarea a puțin abur, iar atunci când ai terminat de gătit, se curăță singure, prin atingerea unui buton. Nimic mai simplu!

VIZUALIZEAZĂ CUPTOARELE

DE LA BLOCURI DE GHEAȚĂ, LA COMBINE FRIGORIFICE

Cu mulți ani în urmă, pentru a păstra mâncarea proaspătă, erau necesare o pivniță și câteva blocuri mari de gheață. Abia în anii 1950, frigiderul electric a devenit o soluție practică pentru depozitarea alimentelor. Acum, avem la dispoziție TwinTech, crème de la crème în ceea ce privește depozitarea alimentelor proaspete. Având un flux de aer separat pentru frigider și congelator, alimentele tale rămân proaspete și gustoase pentru mai mult timp.

VIZUALIZEAZĂ COMBINELE FRIGORIFICE

DE LA SPĂLATUL DE MÂNĂ, LA 10 KG DE RUFE SIMULTAN

Spălatul rufelor s-a schimbat major în ultimii 100 de ani. Pe vremuri, era aproape un serviciu în sine. Spălare, frecare, spălare, frecare, întindere la uscare, așteptare, gata. Astăzi, însă, LINDO300 poate spăla deodată toate echipamentele unei echipe de fotbal. Adică 10 kg de rufe spălate prin apăsarea unui buton. Aceasta înseamnă mai puțin timp petrecut cu spălatul rufelor și mai mult timp pentru distracție. Nimic mai simplu!

VIZUALIZEAZĂ MAȘINILE DE SPĂLAT RUFE

DE LA O ZI ÎNTREAGĂ, LA UN SINGUR PROGRAM

Cu 100 de ani în urmă, spălatul rufelor nu era absolut deloc ceva simplu. Putea chiar să dureze toată ziua. Spălare, atârnare la uscat, așteptare și adunarea rufelor - asta, dacă era o zi însorită. Astăzi, de la haina murdară, la haina gata de pus în dulap trec doar 60 de minute. Mașinile noastre de spălat rufe cu uscător spală și usucă hainele într-o singură mașină, cu un singur program. Apoi, urmează distracția. Nimic mai simplu!

VIZUALIZEAZĂ MAȘINILE DE SPĂLAT RUFE CU USCĂTOR