GĂSEŞTE MAȘINA DE SPĂLAT RUFE PERFECTĂ

GĂSEŞTE MAȘINA DE SPĂLAT RUFE PERFECTĂ

Mașina de spălat rufe ideală

Pentru a găsi mașina de spălat rufe perfectă, trebuie să ai în vedere câteva lucruri – spațiul din locuința ta, amplasarea adecvată, țesăturile pe care le spală și de câte ori speli într-o săptămână.

SPAȚIU ȘI AMPLASARE

Indiferent dacă alegi o mașină de spălat rufe independentă sau una care este incorporată într-un cabinet pentru a se încadra în stilul bucătăriei sau al camerei tehnice, trebuie să faci măsurători. Cât spațiu ai la dispoziție? Lățime de 60-48 cm - o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală se va încadra în spațiul tău. Lățime de 48-34 cm – o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală și profil îngust este potrivită. Lățime de 45-40 cm – mașina de spălat rufe cu încărcare verticală este ideală.

#EASYTIP - dacă spațiul este limitat, o mașină de spălat rufe cu uscător 2 în 1 poate fi o alegere bună.

CAPACITATE

Cât de mult speli săptămânal? De mai puțin de 4 ori pe săptămână – o mașină de spălat rufe de 5-6 kg este suficientă dacă nu speli regulat articole mari, cum ar fi jachete și pilote. De 4-6 ori pe săptămână – o mașină de spălat rufe de 7 kg îţi va spăla cu ușurință hainele – chiar dacă uneori mai speli şi articole mari. De peste 6 ori pe săptămână – redu numărul de spălări folosind o mașină de spălat rufe de capacitate mare, cu un tambur de 8-10 kg.

ȚESĂTURI

Ce tip de ţesături speli? Mai mult bumbac – o mașină cu programe pentru articole delicate nu ar trebui să fie o prioritate. Articole delicate – un model cu un program de spălare manuală are mai multă grijă de articolele delicate și mătăsurile stilate. Lână – un program dedicat pentru lână menține lâna foarte pufoasă și în siguranță, protejând-o de intrarea la apă sau de întindere.

TIMP

Când îţi speli rufele? Spală atunci când vrei prin întârzierea pornirii programului până la ora pe care o doreşti - noaptea târziu sau dimineața devreme, pentru facturi mai mici de curent. În timp ce eşti la serviciu - setează maşina de spălat, astfel încât să termine programul exact atunci când te întorci acasă.

USCARE

Tu cum îţi usuci hainele? Cu cât rufele se rotesc mai rapid în ciclul de spălare, cu atât mai multă apă este eliminată din acestea, necesitând mai puțină uscare. Aşadar, pentru o uscare rapidă, alege o mașină de spălat rufe cu o viteză de centrifugare mare.

#EASYTIP - Pentru hainele delicate, vitezele mai reduse de centrifugare sunt ideale.

EŞTI GATA SĂ ÎŢI ALEGI MAȘINA DE SPĂLAT RUFE?

De la mașinile de spălat rufe pentru familii, dotate cu tambururi XXL, la aparate inteligente cu programe foarte rapide - acum, îţi poţi alege mașina preferată de spălat rufe.