GĂSEŞTE CUPTORUL PERFECT

GĂSEŞTE CUPTORUL PERFECT

De la grătare sfârâitoare, la fripturi suculente.

Cuptorul este inima bucătăriei tale. Iată cum să-l găseşti pe cel potrivit.

Spațiu și amplasare

Cât spațiu ai la dispoziție? Va fi nevoie de o lățime și o adâncime de cel puțin 60 cm pentru cuptorul tău. Însă, în funcție de înălțimea disponibilă, poţi alege între un cuptor compact, simplu sau dublu. Fă asocieri pentru a avea mai multe opțiuni de gătire. Înălțime de 45 cm – cuptoare compacte. Înălțime de 60 cm – cuptoare standard. Înălțime de 72 - 80 cm – cuptoare de capacitate mare.

#EASYTIP - un cuptor incorporabil cu o ușă batantă îţi permite să stai mai aproape, făcând mai ușoară scoaterea și introducerea preparatelor într-o bucătărie cu culoar îngust.

CAPACITATE

Găteşti deseori pentru multe persoane? Capacitatea cuptorului se măsoară în litri – cu cât este ospățul mai mare, cu atât mai mulți litri sunt necesari. 70+ l - ideal pentru familiile mari, de patru sau mai multe persoane, şi pentru gurmanzi. 40 - 70 l - satură foarte bine între trei și patru persoane. 35 - 40 l - suficient pentru a găti pentru una sau două persoane.

#EASYTIP: Alege un cuptor cu rafturi detașabile pentru o libertate mai mare la gătit.

MÂNCARE

Cum îţi place să găteşti? Pe grătar – un cuptor cu grătar separat îţi oferă mai mult spaţiu de joacă - excelent pentru preparatele mai mari. Frigere - dacă îţi place să frigi carnea, este uşor să faci asta în cuptoarele convenţionale și în cele cu ventilator, însă un cuptor cu abur te va ajuta să obţii cele mai bune rezultate. Şi nu este deloc complicat. Coacere – un cuptor cu ventilator te ajută să obţii preparate coapte uniform. 

CURĂȚARE

Caută funcțiile care fac mai ușoară și mai rapidă curățarea cuptorului, pentru a avea mai mult timp la dispoziție pentru lucrurile care îţi plac: Cuptoarele cu autocurățare – cuptoarele pirolitice vor arde toate resturile din cuptor, lăsând în urmă o cenușă ușor de șters, fără a fi necesară folosirea produselor de curăţare. Căptușeala catalitică – modelele cu căptușeală catalitică absorb grăsimea și petele de grăsime și pot fi înlocuite cu ușurință după mai multe utilizări.

#EASYTIP - finisajele pe care nu se văd urmele de degete nu numai că arată excelent, însă necesită și mai puțină curățare.

EŞTI GATA SĂ ÎŢI ALEGI CUPTORUL?

Explorează gama noastră de cuptoare medii, mari, XL și XXL. Preparate la grătar, coapte sau fripte într-un singur cuptor multifuncțional. Orice ai alege, rezultatele vor fi delicioase şi impresionante.