Detalii produs

Plita ceramică se curăță foarte ușor. Suprafața complet plată poate fi ștearsă și curățată imediat după ce s-a răcit.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Zona ideală pentru vase mici și mari

Poţi folosi vase de diferite dimensiuni pe zona de gătit inteligentă a acestei plite. Aceasta încălzește rapid vase de dimensiuni standard, însă este potrivită și pentru cele de dimensiuni mai mari.

Comenzi tactile

Setează nivelurile de căldură pentru fiecare zonă cu ajutorul Comenzilor tactile. Setările sensibile la atingere sunt incluse direct în suprafața de sticlă. Așadar, din doar câteva atingeri poți începe să gătești.

Indicatoare căldură reziduală

Indicatoarele de căldură reziduală ale plitei indică foarte clar dacă plita mai este caldă după ce ai terminat de gătit.

Suport

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
doua scaune in sufragerie