* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Zona ideală pentru vase mici și mari

Poţi folosi vase de diferite dimensiuni pe zona de gătit inteligentă a acestei plite. Aceasta încălzește rapid vase de dimensiuni standard, însă este potrivită și pentru cele de dimensiuni mai mari.

Comenzi tactile

Setează nivelurile de căldură pentru fiecare zonă cu ajutorul Comenzilor tactile. Setările sensibile la atingere sunt incluse direct în suprafața de sticlă. Așadar, din doar câteva atingeri poți începe să gătești.

Indicatoare căldură reziduală

Indicatoarele de căldură reziduală ale plitei indică foarte clar dacă plita mai este caldă după ce ai terminat de gătit.

Timer pentru mai multă precizie

Când numărătoarea timerului a expirat, plita oprește automat căldura. Acesta poate fi setat la valoarea maximă de 1,5 ore, ceea ce înseamnă că și atunci când te concentrezi pe mai multe lucruri în același timp, mâncarea va fi gata atunci când trebuie.

Accesorii optionale

Alte produse

Zanussi - Plită electrică - ZEV6240FBA
Plită vitroceramică ZEV6240FBA 60 cm

Datorită comenzilor tactile uşor de folosit şi ecranului digital al acestei plite, puteţi fi sigur că selectaţi valorile de temperatură perfecte pentru preparatul pregătit, printr-o simplă atingere.

Zanussi - Plită electrică - ZEV36340XB
Plită vitroceramică ZEV36340XB 60 cm

Datorită comenzilor tactile uşor de folosit şi ecranului digital al acestei plite, puteţi fi sigur că selectaţi valorile de temperatură perfecte pentru preparatul pregătit, printr-o simplă atingere.

Zanussi - Plită electrică - ZHRN641K
Plită vitroceramică ZHRN641K 60 cm

Plita ceramică se curăță foarte ușor. Suprafața complet plată poate fi ștearsă și curățată imediat după ce s-a răcit.

Suport

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
doua scaune in sufragerie