ZGO65414BA

Plită gaz pe sticlă ZGO65414BA 60 cm

Detalii produs
Tip plitaGaz pe sticla
Poziţionare panou controlFront
Putere maxima gaz7700
FunctiiNu
Tip controlButoane
Siguranta plitaTermocuplu
Fata stanga - Putere (W) / Diametru (mm)1000W/54mm
Fata centru - Putere (W) / Diametru (mm)0W/0mm
Detalii produs
Pregăateste preparate delicioase cu plita pe gaz Seria 20. Gatitul pe gaz este usor de controlat, fiind alegerea perfecta pentru o familie cu gusturi variate.
Ajustare precisă a flăcării pentru temperatura perfectă

Controlează flacăra ușor și precis cu Perfect Flame Regulation. Folosește temperatura potrivită pentru orice preparat vrei să gătești.

Gătire rapidă cu aprindere integrată.

Începe rapid să gătești cu ajutorul aprinderii integrate. Pentru a activa o zonă de gătit, apasă și rotește butonul corespunzător zonei.

Gateste in siguranta

Functia de siguranta pentru gaz iti da linistea de care ai nevoie in bucatarie. In cazul in care flacara se stinge in timpul gatirii, plita opreste automat alimentarea cu gaz.

Suprafaţă din sticlă, ușor de curăţat

Suprafaţa netedă din sticlă a plitei oferă un plus de eleganţă bucătăriei tale. În plus, este ușor de curăţat cu o simplă lavetă umedă.

Zanussi - Plită pe gaz - ZGO65414BA
Relaxaţi-vă: totul va fi rezolvat

Imediat ce o flacără a plitei s-a stins, alimentarea cu gaz este oprită automat, astfel încât nu trebuie să vă faceţi niciodată griji în privinţa siguranţei.

doua scaune in sufragerie
Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.