ZITN641K

Plită inducţie ZITN641K 60 cm

Detalii produs
Tip plitaInductie
Poziţionare panou controlFaţă, dreapta
FunctiiPutere suplimentara, Siguranta copii, Functie blocare, Indicator temperatura reziduala
Tip controlControl Touch
Siguranta plitaOprire automata
Dimensiuni LxA (mm)590x520
Greutate bruta (kg)10.1
Greutate netă, kg9.21
Detalii produs
Tehnologia cu inducție este concepută să obțină rezultate extraordinare, rapid și ușor. Când se pune un vas pe o zonă, plita îl va detecta automat și va trimite căldura direct către bază, menținând rece zona de jur. Și deoarece plita este complet netedă, curățenia se păstrează foarte ușor.
Plita cu inducție se curăță ușor, rapid și sigur

Tehnologia inducției încălzește doar baza vasului, astfel încât zona din jur rămâne rece la atingere. Și deoarece suprafața este complet netedă, aceasta se curăță ușor prin ștergerea cu o lavetă umedă.

Zonă „moka” pentru cafea preparată pe plită

Savurează oricând ai poftă o cafea proaspăt preparată pe această plită. Zona specială dedicată tip „moka” asigură o preparare optimă a cafelei.

Comenzi tactile pentru fiecare zonă

Comenzile tactile ale plitei cu inducție asigură o modalitate simplă prin care să poți alege setările optime. Sticla sensibilă la atingere afișează opțiunile de temperatură pe care le poți alege printr-o singură atingere.

Căldură intensă atunci când ai nevoie, cu PowerBoost

Funcția PowerBoost este concepută pentru a oferi căldură intensă la cerere. Fierbe apa mai rapid decât cu fierbătorul sau crește temperatura pentru frigerea și rumenirea fripturilor. Plita a fost concepută pentru mai mult confort și pentru a ușura prepararea mâncărurilor preferate.

Funcție Blocare taste pentru gătire în siguranță

Activează funcția Blocare taste a plitei pentru ca setările făcute să nu se schimbe dacă sunt lovite sau atinse accidental. Stropii sau lichidul vărsat poate fi șters imediat și totul rămâne neschimbat până la momentul când decizi să faci o schimbare.

doua scaune in sufragerie
Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.