Beneficii

LowFrost, pentru decongelare mai rară

Funcţia LowFrost reduce frecvenţa dezgheţării congelatorului. Astfel, este mai ușor ca niciodată să-i menţii performanţele.

Setări pentru reglaje fine cu comandă electronică

Cu comanda electronică poţi controla cu ușurinţă funcţiile frigiderului. Afișajul LCD convenabil oferă acces simplu la temperatură și alte setări generale.

Protejează substanţele nutritive cu FastFreeze

Prin răcirea rapidă a almentelor cu FastFreeze, cele mai importante substanţe nutritive sunt protejate. Astfel, vei beneficia de preparate de o calitate mai ridicată atunci când le decongelezi.

Rafturi din sticlă securizată

Rafturile frigiderului sunt realizate din sticlă securizată care se sparge mai greu decât sticla obişnuită. Iar datorită suprafeţei sale fine, tot ceea se varsă din greșeală poate fi curăţat rapid și ușor cu o lavetă.

Alte produse

Zanussi - Combină frigorifică incorporabilă - ZBB28441SA
Combină frigorifică încorporabilă Static low frost clasă G 268 litri H 177 cm

Datorita tehnologiei Low Frost a congelatorului acestui frigider, vei avea nevoie sa decongelezi mult mai rar decat in mod obisnuit. Iar datorita faptului ca nu se formeaza prea multa gheata intre rafturi, decongelarea va fi mult mai rapida si usoara.

Suport

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai o problema?

Citeste articole relevante si gaseste sfaturi pe pagina noastra de Asistenta pentru a remedia rapid problema.

Garanţie

Felicitări pentru achiziţionarea aparatului Zanussi.

Contactati-ne

Contactati-ne daca aveti intrebari legate de aparatul dvs. electrocasnic. Suntem disponibili pe email sau la telefon.

Pentru linistea ta

Inregistreaza aparatul tau electrocasnic Zanussi si beneficiezi de acces rapid la manuale de utilizare, detalii despre achizitie, garantie sau depanare, oricand ai nevoie. Descopera potentialul electrocasnicelor tale, abonandu-te la ghidurile noastre livrate direct in casuta ta de inbox.

Inregistrare produse