GHIDURI DE CUMPĂRARE DE LA ZANUSSI

GHIDURI DE CUMPĂRARE DE LA ZANUSSI

SĂ IEI DECIZIILE POTRIVITE? NIMIC MAI SIMPLU.

Fie că îţi aranjezi bucătăria visurilor tale, fie că înlocuieşti doar un aparat electrocasnic vechi, ghidurile noastre utile te vor ajuta să iei cea mai bună decizie.

EŞTI GATA SĂ-ŢI ALEGI MAȘINA DE SPĂLAT RUFE?

De la mașinile de spălat rufe pentru familii, dotate cu tambururi XXL, la aparate inteligente cu programe foarte rapide - acum, poţi alege mașina de spălat rufe potrivită nevoilor tale.

CUM ALEGI O HOTĂ

Atunci când alegi o hotă, trebuie să te gândeşti la multe aspecte, de la preparatele preferate, la dimensiunea bucătăriei. Pentru a lua mai uşor o decizie, explorează ghidul nostru de cumpărare.

Alegerea cuptorului potrivit

Cuptorul este piesa centrala a bucatariei tale. Indiferent daca gatesti pentru mai multe persoane sau doar pentru doua, daca preferi gratarele sfaraitoare sau fripturile suculente. Iata cum sa gasesti cuptorul potrivit!

Alegerea plitei potrivite

De la plitele cu inducție, ușor de curățat și care se încălzesc rapid, la plitele mari și puternice cu gaz - care dintre acestea ţi se potriveşte depinde de gusturile tale, de locuință și de familie. Iată cum să o alegi pe cea mai potrivită.

ALEGEREA UNEI COMBINE FRIGORIFICE NOI

Combina frigorifică este o componentă vitală a bucătăriei. Alegerea acesteia poate fi o sarcină dificilă. Iată un ghid care simplifică mult acest proces!

ALEGE UN ASPIRATOR NOU

Alegerea aspiratorului potrivit înseamnă să obţii combinația ideală de putere, dimensiune și funcții speciale. Iată cum să-l găseşti pe cel mai potrivit!