GĂSEŞTE ASPIRATORUL PERFECT

GĂSEŞTE ASPIRATORUL PERFECT

ECHILIBRUL PERFECT

Alegerea aspiratorului potrivit înseamnă să obțineți combinația ideală de putere, dimensiune și funcții speciale. Iată cum să-l găseşti pe cel mai potrivit!

CU SAU FĂRĂ SAC?

Vrei ca praful să fie strâns într-un sac igienic și golit mai rar? Alege un aspirator cu sac. Nu vrei să cheltuieşti bani pe saci de praf sau să fii pus în situația de a rămâne fără saci? Alege un aspirator fără sac.

ANIMALE DE COMPANIE?

Părul de animale poate fi foarte dificil de eliminat, în special din țesături precum mocheta sau tapițeria. Cea mai bună soluție pentru extragerea părului depus este un aspirator cu duză turbo, acesta fiind ideal, totodată, pentru curățarea și îngrijirea în profunzime a mochetei.

COMPACT SAU NORMAL?

Dacă dimensiunea casei impune utilizarea îndelungată a aspiratorului, alege un aspirator cu capacitate mare de stocare, pentru a nu fi nevoie să schimbi sacul sau să goleşti containerul de praf prea des. În cazul unei locuințe mici, este foarte important să știi de cât spațiu dispui pentru a depozita aspiratorul. Dacă spațiul este mic sau aparatul trebuie cărat pe scări, alegerea inteligentă este un aspirator compact.

SUPRAFEȚELE

Alege un aspirator cu o duză corespunzătoare tipurilor de pardoseală din locuință. Dacă ai zone acoperite cu mochetă, utilizează o duză turbo cu perie rotativă, care te ajută să aspiri praful și murdăria. Dacă ai parchet din lemn sau gresie, foloseşte duza pentru pardoseli dure - eficientă, dar delicată cu pardoseala; în plus, nu lasă urme. Combinațiile de duze „obișnuite” au setări atât pentru mochetă, cât și pentru pardoseli dure.

EŞTI GATA SĂ-ŢI ALEGI ASPIRATORUL?

Avem o gamă excelentă de aspiratoare, perfecte pentru locuința ta. De la cele prietenoase cu animalele de companie, la cele cu consum redus de curent. Găseşte-l acum pe cel mai potrivit!